Uslovi korišćenja

Korišćenjem Internet portala ucenjenemackogjezika.com  pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi korišćenja) koji su navedeni u daljem tekstu.

ucenjenemackogjezika.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava ucenjenemackogjezika.com i podložno je tužbi.

Linkovi ka drugim internet stranicama

ucenjenemackogjezika.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje ucenjenemackogjezika.com koristite na sopstvenu odgovornost. ucenjenemackogjezika.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Autorska prava

Ukoliko smatrate da je portal ucenjenemackogjezika.com povredio Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavestite o tome na email adresu officeucenjenemackogjezika.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

ucenjenemackogjezika.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije na ucenjenemackogjezika.com ewsletter kao i ostale podatke o korisniku koje prikupi u toku nagradnih igara, ucenjenemackogjezika.com neće davati na uvid trećoj strani.

Poruke ucenjenemackogjezika.com i sponzora

ucenjenemackogjezika.com može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja ucenjenemackogjezika.com portala i sponzora.